Shkurtaj 2006

Shkurtaj, Gjovalin. 2006. Ligjërimet arbëreshe (shqyrtime dialektologjike dhe sociolinguistike në ngulimet arbëreshe të Italisë). Tiranë.

@misc{shkurtaj2006ligjerimet,
 author  = {Shkurtaj, Gjovalin},
 publisher = {Tiranë},
 title   = {Ligjërimet arbëreshe (shqyrtime dialektologjike dhe sociolinguistike në ngulimet arbëreshe të Italisë)},
 year   = {2006}
}